2022-2023 Best Western Stöten Ski Hotel

Fjällhotell mitt i backen
43 rum precis vid backen. Totalrenoverad 2015
Mitt i Stöten, vid Skidtorget ligger Best Western Stöten Ski Hotel med 43 rum för dig som vill ha en bekväm och bekymmersfri semester. Alla rum,förutom 4 familjerum och en svit, är dubbelrum med dusch och wc. Rummen ligger i direkt anslutning till restaurang och bar. Hotellgäster har tillgång till gemensam bastu, torkutrymme och skidförråd. Hotellet har alldeles egen lounge och frukostmatsal samt en 3D-biograf, främst för de yngre. Dessutom har hotellet samtliga rum uppgraderats med nya 32″ flatscreenTV.

Enkelrum/dubbelrum

Dubbelrum om c:a 18 kvm med flatscreen-TV. De flesta rum har balkong. Några rum har dörr emellan.

[/one_half]

Familjerum

Familjerum om c:a 22 kvm med dubbelsäng samt bäddsoffa för två personer och flatscreen-TV.

Svit

Svit på c:a 45 kvm med ett stort sovrum med dubbelsäng. Allrum med flatscreen-TV och bäddsoffa för två personer. Balkong mot backen. egen jacuzzi och bastu.

 

st_ten-hotel-1  st_ten-hotel-2

43 rum på Skidtorget: Mer fjällkänsla går ej att få!

Detta är boendet för dig som vill bo centralt, njuta av Stötens restaurangutbud och ha nära till allt. Best Western Stöten Ski Hotel med 43 rum, beläget på Skidtorget, är för dig som vill ha en bekväm och bekymmersfri semester. Alla rum, förutom 4 familjerum och en svit, är dubbelrum med dusch och wc. Rummen ligger i direkt anslutning till restaurang och bar. Hotellgäster har tillgång till allmänna utrymmen, gemensam bastu, torkutrymme och skidförråd   .
Vad kan vara bättre än att bo i stort sätt mitt i pisten, kunna gå till en gedigen uppdukad frukostbuffé i tofflor och ha (nästan) alla faciliteter inom 2 minuter från rummet? Skidåkningen börjar och slutar utanför dörren!

I hjärtat av Stöten

Best Western Stöten Ski Hotel ligger i hjärtat av Stöten på Stötentorget. Här kliver du ut mitt i backen och har nära till allt. I samma byggnad ligger restaurang Brasseriet där inte bara en fantastisk frukostbuffé kan avnjutas varje morgon utan även goda luncher och smakfulla middagar. I samma byggnad hittar du dessutom huvudreceptionen, lekrum för barnen och Tempo. Tvärs över torget ligger Vattufjäll med badspagymbowlingcaféKaisers Skidbod och Vargys Take Away  Det kan även läggas till att våra konferensrum, från 10 – 250 personer och kanske Sälens bästa,
ligger på Vattufjäll eller i hotellbyggnaden.
Trevliga dubbelrum på c:a 18 kvm med flatscreen-TV. De flesta rum har balkong. Några rum har dörr emellan om man behöver 2 rum. Möjligt med extrasäng på några. Vissa rum på bottenplan är även djurvänliga.