2020-2021 Best Western Stöten Ski Hotel
43 rum precis vid backen. Nyrenoverat Hotell
Mitt i Stöten, vid Skidtorget ligger Best Western Stöten Ski Hotel med 43 rum för dig som vill ha en bekväm och bekymmersfri semester. Alla rum,förutom 4 familjerum och en svit, är dubbelrum med dusch och wc. Rummen ligger i direkt anslutning till restaurang och bar. Hotellgäster har tillgång till gemensam bastu, torkutrymme och skidförråd. Hotellet har alldeles egen lounge och frukostmatsal samt en 3D-biograf, främst för de yngre. Dessutom har hotellet samtliga rum uppgraderats med nya 32″ flatscreenTV.

Enkelrum/dubbelrum

Dubbelrum om c:a 18 kvm med flatscreen-TV. De flesta rum har balkong. Några rum har dörr emellan.

[/one_half]

Familjerum

Familjerum om c:a 22 kvm med dubbelsäng samt bäddsoffa för två personer och flatscreen-TV.

Svit

Svit på c:a 45 kvm med ett stort sovrum med dubbelsäng. Allrum med flatscreen-TV och bäddsoffa för två personer. Balkong mot backen. egen jacuzzi och bastu.

 

st_ten-hotel-1  st_ten-hotel-2

43 rum på Skidtorget: Mer fjällkänsla går ej att få!

Detta är boendet för dig som vill bo centralt, njuta av Stötens restaurangutbud och ha nära till allt. Best Western Stöten Ski Hotel med 43 rum, beläget på Skidtorget, är för dig som vill ha en bekväm och bekymmersfri semester. Alla rum, förutom 4 familjerum och en svit, är dubbelrum med dusch och wc. Rummen ligger i direkt anslutning till restaurang och bar. Hotellgäster har tillgång till allmänna utrymmen, gemensam bastu, torkutrymme och skidförråd   .
Vad kan vara bättre än att bo i stort sätt mitt i pisten, kunna gå till en gedigen uppdukad frukostbuffé i tofflor och ha (nästan) alla faciliteter inom 2 minuter från rummet? Skidåkningen börjar och slutar utanför dörren!
I samma byggnad hittar du receptionen, frukostmatsalen, Brasseriet, Bistron, Tipi Bar och Afterski samt Nattklubb (fre- och lördag). Även barnens 3D-salong och gemensamma utrymmen ligger i samma byggnad. Och ett litet kliv upp i backen ligger den mexikanska restaurangen La Casita.
På andra sidan Skidtorget ligger Vattufjäll med äventyrsbad, barnpooler, Spa, solarium, bowling och frisör. Där hittar du också Kaisers Skidshop med såväl uthyrning som shop med välkända varumärken inom skidkläder och utrustning. Bredvid Kaisers Skidbod hittar du även Brödboden där du kan handla färska frallor, smörgåsar, fikabröd och kaffe.  .
Det kan även läggas till att våra konferensrum, från 10 – 250 personer och kanske Sälens bästa, ligger på Vattufjäll eller i hotellbyggnaden.
Trevliga dubbelrum på c:a 18 kvm med flatscreen-TV. De flesta rum har balkong. Några rum har dörr emellan om man behöver 2 rum. Möjligt med extrasäng på några. Vissa rum på bottenplan är även djurvänliga.