• 2774

Varmt välkomna till Fjällresor

Vår berättelse har djupa rötter som sträcker sig tillbaka till 1978 när Nord Alpin Skidresor grundades. Denna pionjär inom branschen etablerade sig som den främsta aktören inom weekendresor till de svenska fjällen. Med en omfattande skidskoleverksamhet och egna hotell erbjöd Nord Alpin en exceptionell skidupplevelse som berörde många hjärtan.

Mitten av 1990-talet såg födelsen av Fjällexpressen, som revolutionerade branschen med sina bussresor och bussweekends till de spektakulära fjällområdena. Fjällexpressen satte standarden för tillgänglighet och bekvämlighet inom skidresor.

I dag har vi på Galax webbyrå övertagit denna enastående historia och är glada att presentera nya webbplatsen Fjällresor.se. Den nya webbplatsen kommer fungera som en omfattande resurs för skidentusiaster. Vår nya hemsida kommer att fyllas med tips om de bästa skiddestinationerna, rekommenderade hotell, och allt annat du behöver för att planera din perfekta skidsemester.

Denna förändring markerar starten på en ny era för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig att utforska de svenska fjällen på ett helt nytt sätt.