Granen Hotell i Åre 2024/2025

Granen Hotell & Restaurang i Åre erbjuder boende som går bortom det vanliga. Hotellet är byggt år 1916, och har sedan dess genomgått flertal renoveringar och utökningar. Det finns idag 14 privatägda lägenheter, 30 hotellrum, 2 familjerum, en À La Carte restaurang och bar. De olika rumskategorierna inkluderar Large rum, Dubbelrum Medium Deluxe, Dubbelrum medium, Dubbelrum small, Dubbelrum small med takfönster, Dubbelrum SKI och Enkelrum.

Granen Hotell strävar efter att skapa en hemtrevlig atmosfär och har rum som även om de inte är stora, är mysiga och ombonade. Hotellet ligger nära Åre torg med shopping, uteliv och restauranger, samtidigt som det ger en lugn och fridfull upplevelse. Här är det i restaurangen och biblioteket man umgås och njuter av trevliga stunder med vänner och familj.

Som gäst på Granen har du nära till naturen och skidåkningen. Med närhet till liftarna på vintern och vandringsleder på sommaren är det en trevlig plats för naturälskare och äventyrare. Cyklister har tillgång till downhill- och stigcykling precis utanför hotellet.

Granen Hotell & Restaurang riktar sig till både privatpersoner, grupper och mindre konferenser. För bokning och lediga datum vänligen klicka här.

Vi på Fjällresor kan varmt rekommendera Granen!