Pernilla Wiberg Hotel

Pernilla Wiberg Hotel är ett av fjällvärldens mysigaste hotell med perfekt läge i sydsluttningen på Idre Fjäll. Hotellet är byggt i nordisk stil med mycket trä och sten och inrett av Pernilla Wiberg själv. På Pernilla Wiberg Hotel har du alla förutsättningar att njuta av äkta fjälliv, bekvämt boende och god mat året runt. Här finns även en inbjudande relaxavdelning och välutrustade konferensutrymmen.Närheten till naturen, Idre Fjälls stora aktivitetsutbud och Idre golfbana gör det enkelt att kombinera ett aktivt friluftsliv med högklassigt boende. Det finns med andra ord många anledningar att njuta av livet på Pernilla Wiberg Hotel.

Mat & Dryck

För oss är maten halva nöjet. Och du som delar den passionen blir garanterat inte besviken. På Idre Fjäll finns det fler spännande smakupplevelser.

nyhet-pwh-4

Bekvämt boende ökar njutningen

För att göra vistelsen på Pernilla Wiberg Hotel till en helhetsupplevelse har vi satsat mycket på att skapa en attraktiv boendemiljö med luftiga rum, modern inredning, varma textilier och sköna sängar. I alla rum finns det internet-uttag och sladd kan man låna i receptionen. Trådlöst internet hittar du i lobbyn.

Relax

Här finns bland annat en generös bastu med panoramautsikt och en ångbastu där du kan låta värmen flöda genom kroppen. Strax intill finns en kallpool som effektivt sätter igång blodcirkulationen. Efter ett dopp i den är du garanterat pigg igen och redo för god mat och dryck. Massage beställer du i receptionen.

 


pwh

Pernilla Wiberg Hotels Fjällpaket (med buss) 2020 – 2021

Bussresa Stockholm – Idre Fjäll t/r, alt Göteborg Idre Fjäll t/r boende i dubbelrum, skipass inklusive chipkort, frukostpension.

Pris från: 3.775 kr / person

Läs mer | Skicka bokningsförfrågan

pwh

Pernilla Wiberg Hotels Fjällpaket (utan buss) 2020- 2021

Boende i dubbelrum, skipass inklusive chipkort, frukostpension.

Pris från: 2.015 kr / person

Läs mer | Skicka bokningsförfrågan

pwh2

Rumsprislista Pernilla Wiberg Hotel 2020- 2021

Ordinarie prislista Pernilla Wiberg hotel. Inklusive frukost.

Pris från: 2.050 kr / person

Läs mer | Skicka bokningsförfrågan